Hoppa till innehåll

God libanesisk catering i Stockholm

Du har precis flyttat till ett större boende och vill bjuda dem som hjälpte dig att flytta på god catering av libanesisk mat i Stockholm. Du har själv blivit bjuden på libanesisk mat av en god vän från Libanon, och älskade alla dessa små rätter som stod på matbordet. Nu gäller det att först hitta en Betydelsefull catering libanesisk Stockholm som kan hjälpa dig med att sätta ihop en god meny till tio personer. Du har hört talas om en bra restaurang som erbjuder catering av libanesisk mat i Stockholm, och du beger dig dit för att höra deras villkor.

Catering av libanesisk mat i Stockholm

På restaurangen berättar du att du ska ha ett kalas hemma, och att du vill bjuda på libanesisk mat. Du får bra hjälp med att kombinera ihop en god och trevlig meny på fem små rätter, och efterrätt till tio personer. Du får välja om du vill hämta maten själv, eller om restaurangen ska leverera den hem till dig. Du väljer det senaste alternativet, det känns lugnast att få maten ända hem. Du gör upp om tid och plats och går lugnt därifrån efter att det momentet är avklarat. Nu blir det dags att gå hem och börja planera själva festen.

Trevlig fest med libanesisk mat

När maten nu är ordnad, är det själva festen som ska planeras. Vad ska drickas till och hur ska du placera dina gäster så alla kan se och prata med varandra? Du ger dig ut i vimlet i Stockholm, köper trevliga servetter som passar in på en libanesisk fest. Du köper gott vin, både med alkohol och utan, du köper även några flaskor öl eftersom vissa av dina vänner föredrar det, medan andra bara vill ha rent vatten med citron i. När allt är fixat och klart kommer dina vänner och det blir en helt underbar fest med den goda maten från en catering med libanesisk mat i Stockholm.

Publicerat iUncategorized

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *