Hoppa till innehåll

Anlita VVS konsult i Stockholm

En VVS konsult i Stockholm kan både installera samt utföra reparationer eller service på allt som rör värme, vatten och sanitet i byggnader. VVS är en förkortning på värme, ventilation och sanitet. När du anlitar en konsult inom området får du kontakt med en person med bred kunskap inom VVS. Det spelar ingen roll om du är en privatperson i ett bostadshus eller fastighetsägare för en större byggnad, en Betydelsefull vvs konsult stockholm kan garanterat hjälpa dig med eventuella VVS-problem.

VVS konsult i Stockholm

VVS konsult i Stockholm kan hjälpa dig med allt från projektering, utredning och även med att ta fram energianalyser. Oavsett om du behöver hjälp inför nybygge, besiktning, installationssamordning eller bara vill få koll på din energiförbrukning finns firman tillgänglig för dig.

Inom VVS finns det många arbetsområden. Allt som rör värme, ventilation och sanitet i inomhusmiljöer tas om hand av en utbildad VVS-montör. Allt från rörsystem inuti väggar till värmepumpar och element. Bygger du ett nytt hus behöver du ta hjälp av en VVS-ingenjör som ritar upp rörsystemet, medan en VVS-montör installerar. En montör både installerar helt nytt och genomför servicearbeten på redan uppsatta rörsystem. När du kontaktar en VVS-konsult kommer de se till att skicka ut rätt person för ditt projekt.

VVS eller VS

Du har säkert hört att det finns både VVS och VS som benämningar inom rör och ventilationssystem. Det extra V:et står för ventilation. Idag utbildas nästan alla till en VVS-montör eller ingenjör direkt då marknaden efterfrågar bredare kunskap.

För att arbeta inom VVS krävs godkända gymnasiebetyg och en fullgjord lärlingsperiod som sträcker sig över två år. När man gjort sin lärlingsperiod får man ta ett branschprov som gör dig till en certifierad VVS-montör eller ingenjör. Så länge den du anställer har ett godkänt certifikat bör du kunna känna dig trygg med deras kunskaper.

Publicerat iUncategorized

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *