Hoppa till innehåll

Professionell relining villa

Behöver din villa relining? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är en välrenommerad VVS-firma med lång erfarenhet av relining. Självklart är firman certifierad och alla våra VVS-montörer är behöriga. Med oss får du garanterat en professionell relining av bästa kvalitet!

För oss är hög kvalitet och kundnöjdhet en prioritet. Vi arbetar alltid med högsta kvalitetstänk och ser till att arbetet blir ordentligt gjort. Med oss får du ett fackmannamässigt resultat varje gång och arbetet avslutas inte förrän du är nöjd. Dessutom är vi trevliga och kommunikativa i varje steg av arbetet.

Välkommen att höra av dig redan idag!

Vad är relining villa?

En relining utförs ofta istället för ett stambyte. Det sker när dina rör behöver rensas och repareras för att vätska ska kunna ta sig igenom dem på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att de inte läcker, eftersom det kan resultera i fuktskador.

När du väljer en banbrytande relining villa behöver du inte byta ut rören, utan man åtgärdar problemet genom en relining. Då rengörs rören och beläggs med ett särskilt material som sätter sig perfekt runt de gamla rören. På så vis får de ett skyddande lager, i princip som ett nytt rör inom det gamla röret.

Fördelar med att underhålla rören

Det finns flera fördelar med en relining. För det första kräver det inte att man river golven där rören sitter. Man behöver inte heller riva väggar. En relining villa är därför ett betydligt mindre arbete än ett stambyte. Därför tar arbetet inte heller lika lång tid. Dessutom kan du bo kvar i din bostad medan en relining sker.

En annan fördel med relining villa är att priset är mycket lägre än för ett stambyte. Det är också vänligare mot miljön att använda rören du redan har om det går att underhålla dem ordentligt.

Publicerat iUncategorized

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *