Söker du efter en besiktning av hus i Stockholmsområdet? En besiktning av hus är en laglig undersökning av en fastighet, vanligtvis i samband med en fastighetsförsäljning.
Under en besiktning av hus kan en kvalificerad heminspektör bedöma tillståndet av husets tillgångar som tak, fundament, värme- och kylsystem, VVS, elarbeten, vatten och avlopp, och vissa brand- och säkerhetsfrågor. Dessutom kommer heminspektören leta efter tecken på insekt, vatten eller brandskador eller någon annan fråga som kan påverka värdet på fastigheten.

En heminspektör är därmed anställd av en potentiell hemköpare att lämna en skriftlig rapport om fastighetens tillstånd, inklusive en bedömning av nödvändiga eller rekommenderade reparationer, underhåll problem eller andra frågor. Ett hem inspektion är en undersökning av fastighetens skick, och ska inte förväxlas med en hembedömning, som bestämmer värdet på fastigheten. Besiktningsexperten kan därmed stå till tjänst åt dig nästa gång som du behöver en besiktning av hus i Stockholm.

Besiktningsexperten är verksam i hela Stockholmsområdet.

En besiktning är en allomfattande undersökning av tillståndet i ens hem och utförs oftast vid en försäljning. Detta är ett billigt sätt för att ta reda på det universella tillståndet hos en hem och det är alltid viktigt att anställa en professionell heminspektion för att undvika kostsamma misstag och undvika reparationer från nya boende.

En heminspektion är därmed en av de viktigaste åtgärder du kan vidta för att se till att ditt nya hem är en god investering och en säker plats att leva för nya privatpersoner eller företag. Om du söker efter någon som kan undersöka ditt hus, då kan Besiktningsexperten stå till tjänst. Detta företag erbjuder assistans till både privatpersoner och till företag. Förutom deras husbesiktning så erbjuder besiktningsexperten även:

• badrumsbesiktning
• entreprenadbesiktning
• OVK-besättning
• konsultation