När det kommer till lån och ränta är det viktigt att man väljer rätt. På MyLoan har du alltid möjlighet att jämföra lån och ränta så att du vet att du alltid väljer de bästa alternativen som finns på marknaden. Du kan ta del av dina lånmöjligheter direkt på hemsidan och får alltid svar inom 24 timmar. Oftast får du det inom ett fåtal minuter och är perfekt för dig som håller på att jämföra såväl lån som ränta.

Det spelar ingen roll vad du har tänkt dig att använda ditt lån till. Du kanske var tvungen att ringa in en elektriker med eljour​​ och nu behöver du betala den räkningen, men pengarna på kontot räcker inte till. Ta det bara lugnt, då det finns hjälp att få och de lån som du hittar via MyLoan har alltid de bästa villkoren. Dessutom kommer de olika bankerna att tävla om dig.

Läs mer om ränta och lån hos MyLoan.

Det är enkelt att ansöka om ett lån via MyLoan. Det som krävs är att du är över 18 och har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor samt saknar betalningsanmärkningar. Då har du goda möjligheter att få ett lån via dem. Dessutom kommer de olika bankerna att tävla om dig och du kan sitta hemma i lugn och ro och jämföra de olika räntorna och erbjudandena. Om du behöver rådgivning kan du dessutom ringa till MyLoan. De har öppna telefonväxlar till klockan 21 från måndagar till torsdagar och på fredagar kan du ringa dem fram till 16.

De hjälper dig gärna och du kan lita på att de alltid kommer att ge dig råd som tar hänsyn till just din ekonomi. Om det är någonting som du undrar över ska du därför alltid ringa dem. Du kan även maila dem och då kommer de att svara inom 24 timmar.