Hoppa till innehåll

Webbdesign & programmeringstjänster

Vi kan producera webbplatser som välkomnar kunder och hjälper ditt företag att växa

Vad gör Gefle Design’s webbdesign tjänster annorlunda än andra webbdesign företag? Vår webbplats design hjälper ert företag att växa. Vi fokuserar oss på kundernas behov och får dem att känna sig välkommen på er webbplats. Vi producerar en målmedveten design som fokuserar på er kunds mål med besöket på er webbplats. En kunds mål är att snabbt hitta information om tjänsten och produkten de vill ha. Med en webbdesign från Gefle Design som är lätt navigerad och har ett tilltalande utseende så har ni skapat dom allra bästa förutsättningarna för att era besökare blir kunder.

Omarbetning / Optimering av befintlig webbplats

Vi bygger alltid upp webbplatser enligt W3C standard. Det innebär bland annat att all design skapas med stilmallar (CSS) och att all innehållsstruktur uttrycks i XHTML

Vi kan hjälpa ditt företag att strukturera om er befintliga webbplats och göra den mer lönsam, snabbare, sökmotorvänlig, användarvänlig och tillgänglig även för personer med funktionshinder. Idag så är många webbplatser, framför allt äldre, inte användarvänliga och fungerar inte tillfredställande i alla webbläsare. Det kan betyda att ni som företagare förlorar potentiella kunder. Genom att göra som vi följa webbstandarder, gör att er webbplats blir optimerad för att så många som möjligt skall kunna ta del av era tjänster och produkter.

Underhåll av webbplats

Hyr din alldeles egna webbmaster

Att underhålla webbplatsen, ert företags investering är ett måste. Det finns väl inget tråkigare än att besöka en webbplats som har väldigt gamla nyheter eller produkter som sedan länge har slutat säljas. Så för dig som saknar publiceringsverktyg, tid eller personal kan vi erbjuda olika webbmasteravtal. Vi tar fram ett förmånligt avtal för just ert företag.

Övriga tjänster vi kan utföra

Sökmotoroptimering / SEO, E-nyhetsbrev, Reklam-banners, Registrering av domännamn